top of page
IMG_5987
IMG_6007
IMG_5993

Yin &

Yang

Yoga

Zoë

in leiden,

netherlands

Voor wie is de les?

Wat kan je verwachten?

Deze les is bedoeld om je energie weer in balans te brengen na de drukte van de dag en waarbij de houdingen worden ondersteund met props (bolsters, dekentjes e.d.) om nog dieper te kunnen ontspannen. Er worden houdingen vanuit de Yin Yoga gebruikt als basis, afgewisseld met yang houdingen waarin kracht opbouwen centraal staat.

voor website Brisa.jpg

Yin Yang Yoga met

Zoë

Sinds 2006 helpt het beoefenen van yoga mij om de focus te verschuiven van enkel ‘hoofd’ naar meer lichaam en hart, een zoektocht naar evenwicht. In 2010 reisde ik naar India om een gecertificeerde yogadocent te worden. Mijn hele leven stond – vaak letterlijk – op zijn kop!

Ik geniet van het lesgeven en probeer leerlingen de gratie, kracht en balans van hun lichaam te (her)vinden. Ik geef nauwkeurige aanwijzingen over hoe je mild en verantwoord kan werken met yoga. Daarnaast geef ik maatschappijleer lessen op een vrije school in Leiden. 

 

Meer informatie over mijn opleidingen en achtergrond kan je vinden op mijn website www.pranayoga.nu.

Zoë's ervaring met Yoga

Maart 2011 behaalde ik mijn certificaat als yogadocent en sta ik geregistreerd bij de International Yoga Alliance. Ik volgde een intensieve teacher training bij Heather Elton in India, de thuisbasis van yoga. Daarnaast volgde ik 4 maanden de ‘Going Deeper Course’ bij Yoga Moves, heb ik Sivananda Yoga geleerd in Kerala en een 10-daagse Vipassana meditatiecursus gevolgd. Dat heb ik later nog twee maal herhaald bij het centrum in België.

 

Tijdens de zomer 2012 heb ik een extra teacher training bij Sarah Powers gevolgd om  yin yoga te kunnen doceren. In 2013 heb ik mijn kennis over anatomie bijgespijkerd tijdens een 6 weekse cursus met Jose de Groot (geïnspireerd op de lessen van Paul Grilley). Ook Iyengar Yoga kan me boeien, bij Nada Peek volgde ik een intensive course.

 

Zomer 2018 heb ik level 1 Reiki gevolgd en weer een week mijn eigen yogabeoefening verdiept tijdens een yin/yang retreat met Jose de Groot. Ik probeer mezelf zoveel mogelijk bij te scholen door workshops en trainingen te blijven volgen bij gerenommeerde yogadocenten en leraren zoals Emil WendelMichael HamiltonSimon LowMax Strom en Mark Stephens.

IMG_5995.jpg
Praktische informatie

De les start woensdag om 20.00 uur bij Sacred Trees Studio. We verzamelen tussen 20.00u en 20.05u voor de deur zodat de les om 20.15 echt kan beginnen. De deur heeft geen buzzer dus als we eenmaal naar boven lopen om 20.05 kan je daarna niet meer binnen, helaas.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar zvanmansfeld@gmail.com. Als je eenmaal een kaart hebt gekocht hoef je jezelf niet telkens opnieuw “aan te melden”. Ik vertrouw erop dat er niet te veel en niet te weinig mensen komen.

 

Prijzen

 • Proefles € 10,00 

 • Losse les € 15,00

 • Try out kaart* 3 lessen € 30 (eenmalig, 1 maand geldig) 

 • 5 lessen kaart* € 70 (10 weken geldig)

 • 10 lessen kaart* € 120 (3 maanden geldig)

Betaling kan online door het bedrag over te maken naar rekeningnummer NL46TRIO0198528043 tav Prana Yoga of cash (gepast) ter plekke.

*Als je een “kaart” wilt kopen, maak ik daadwerkelijk een fysiek kaartje voor je aan. Op de kaartstaat je naam, de geldigheidsdatum en iedere les vink ik dan af dat je geweest bent. Ik bewaar de kaartjes in de studio en je krijgt zelf een kopie (dan kan je het ook zelf bijhouden als je dat wilt).

IMG_5987.jpg
30-11-18-5905.jpg
Please note: 
 • Our yoga studio is at the top floor, unfortunately there is no elevator.

 • Do In can be complementary to your treatment but can never replace medical care.

 • Please be on time: 15 minutes before class we welcome you downstairs. 

 • There is no ‘buzzer’ to open the door downstairs from within the yogastudio. We’re at the top floor (4 stairs) so please be on time (otherwise you’ll unfortunately will miss class).

 • Wear comfortable clothing in which you can move freely. It can be cold in the studio so we recommend bringing warm socks and a jumper. Yogamat, pillows and blankets will be provided. Feel free to bring your own yogamat. 

 • Do In Classes will be in Dutch.

CONTACT

Zoë

looking forward to welcoming you!

CLASS

ADRESS

Raamsteeg 2

2311PS Leiden

The Netherlands

CONTACT

THE STUDIO

Thanks for sending you a message! We will get back to you as soon as we can. Have a great day!

bottom of page