top of page
IMG_5987
IMG_6007
IMG_5993

Womanifest

Woman's Circle met Janneke

in leiden,

netherlands

Voor wie is de les?

De Womanifest Circle is voor vrouwen die samen met mij een sister tribe willen creëren, waarin we onszelf en elkaar uitdagen en motiveren onze eigen-wijsheid te ontdekken en te delen, dieper in te gaan op onze unieke purpose en het leven vorm te geven (manifesteren) waar we naar verlangen. En niet te vergeten to have fun!

Wat kan je verwachten?

De Womanifest Circle is een veilige plek die wij samen creëren in de prachtige ruimte van Sacred Trees Studio in Leidenwaarin we voor onszelf ‘(wild) feminine spirituality’ kunnen ontdekken en beleven. We kunnen ervaren hoe mooi en bijzonder het is om ons verbonden en gesteund te voelen met en door onszelf en andere vrouwen. Door middel van sharing circles waarbij er om beurten gesproken wordt (terwijl anderen alleen maar luisteren), open gesprekken, guest speakers, guidance, het uitvoeren van rituelen, silent sitting, het ervaren van muziek, meditatie en vormen van creatieve expressie help ik je (en helpen we elkaar) te gronden, licht te schijnen in de donkerte en te transformeren. Alles wat besproken wordt ín de cirkel, blijft in de cirkel…

janneke.jpg

Woman's Circle met

Janneke Lemmers

Mijn naam is Janneke Lemmers en ik nodig je graag uit om jouw innerlijke vrouwelijke kracht, wijsheid en ‘juicy flow’ te her-ontdekken en de vrije loop te (durven) geven, om zo het leven te leiden waar je op het diepste niveau naar verlangt. 

 

Ik heb mij deze ‘sensual self empowerment’ eigen moeten maken, omdat ik in mijn leven, meerdere malen, diepe dalen heb beleeft, waarin ik mentaal, fysiek en emotioneel helemaal op slot zat. In 2012 begon ik mijn reis om alle lagen van spanning, pijn en verdriet af te pellen en mezelf te ‘ontharnassen’. Ik begon bij het losmaken van mijn lijf, met name mijn bekkenbodem en onderrug, waar de meeste pijn en spanning zat opgeslagen. 

Womanifest

In de jaren die volgden heb ik meerdere therapieën en coachingstrajecten gevolgd en kwam in aanraking met spiritualiteit. Ik heb mij ondergedompeld in vele spirituele en empowerment teachings en practices en heb eruit gehaald wat voor mij resoneerde en (los)gelaten wat niet. Dit alles heeft me gebracht bij dát waar ik (onbewust) altijd al naar opzoek was……mijzelf, mijn unieke purpose, expressie & eigen-wijsheid, vrij van alle BS van buitenaf; een leven waarin overgave centraal staat! Ik gun iedereen een authentiek en free flowing bestaan, gevoed door eigen wijsheid, vandaar mijn uitnodiging aan jou om deze ruimte in te stappen. 


Naast women’s circle facilitator ben ik ook creatieve bron bij PiecebyPeace. Mijn achtergrond ligt in het mode en textielontwerpen, maar dat bleek toch niet ‘mijn wereld’ te zijn en daarom ben ik mijn eigen weg gegaan met de skills die ik heb. Momenteel maak ik (o.a) duurzame menstruatieproducten en ben ik bezig met het uitbreiden van het aanbod van ‘conscious self care producten’ en services voor PiecebyPeace.  

 

Ik nodig je uit om samen te komen in de moderne variant van een ceremoniële cirkel, in de oeroude traditie van de ‘red tent’ waarin vrouwen van oudsher samenkwamen tijdens de Nieuwe en/of Volle Maan, om zich met elkaar te verbinden, hun verhalen en wijsheden met elkaar te delen en zorg te dragen voor henzelf en elkaar.

 

De Womanifest Circle heb ik in het leven geroepen, omdat ik (en ik weet heel veel van jullie), behoefte heb aan een female tribe om op een dieper niveau mee te connecten, zeker in deze tijd waarin intimiteit, aanraking en echte connectie haast onmogelijk zijn. Zo veel van ons ‘willen meer’, maar we weten niet precies wat, hoe en waar te beginnen. Ik zeg, let’s start right here, right now met het samenkomen in een cirkel van sisters. Een cirkel waarin we in een ondersteunende setting het aandurven om diep in onszelf te duiken en ons te wijden aan onze groei en expansie, en die van onze Sisters.

 

Praktische informatie

Aanmelden kan via piecebypeace.nl@gmail.com 06-53250849. Er is een maximum van 8 deelnemers en bij meerdere volle cirkels zal deze worden gesloten.

Hou ook de Event Agenda op mijn FB pagina in de gaten voor meer informatie.


Datum en tijden:

Momenteel geen data gepland. Houdt de website in de gaten voor evenementen. 

De voordeur kan niet vanuit de studio worden geopend en we zitten op de bovenste verdieping: verzamelen tussen 19:15 - 19:25 wees op tijd a.j.b!

 

Prijs:

€ 25,-Studentenkorting: € 20,-

Two sisters discount (oftewel breng je een sister mee): €35,- (€ 17,50 p.p) 


Overmaking wordt na aanmelding geregeld en meer informatie hierover en over de cirkel zul je ontvangen via de mail. Er is thee en er zullen healthy en wholesome snacks zijn. 


The circle will be Dutch spoken, but English is also possible.

IMG_5987.jpg
Colorful Crystal
Please note: 
  • Our yoga studio is on the top floor, unfortunately, there is no elevator.

  • Please be on time: 15 minutes before class we welcome you downstairs. 

  • There is no ‘buzzer’ to open the door downstairs from within the yoga studio. We’re at the top floor (4 stairs) so please be on time (otherwise you’ll, unfortunately, will miss class).

  • Wear comfortable clothing in which you can move freely. It can be cold in the studio so we recommend bringing warm socks and a jumper. Yoga mat, pillows, and blankets will be provided. 

  • Most Classes will be in Dutch.

CONTACT

JANNEKE

Janneke Lemmers:

piecebypeace.nl@gmail.com

06-53250849

CLASS

ADRESS

Raamsteeg 2

2311PS Leiden

The Netherlands

CONTACT

THE STUDIO

Thanks for sending you a message! We will get back to you as soon as we can. Have a great day!

looking forward to welcoming you!

bottom of page