top of page
IMG_5987
IMG_6007
IMG_5993

Do In

met 

Lilian

Kluiver

in leiden,

netherlands

Voor wie is de les?

Do-In is een oude oosterse bewegingsvorm en nauw verwant aan geneeswijzen zoals shiatsu en acupunctuur. Do-In stimuleert je je lichaam goed te voelen, bevordert de gezondheid en geeft verbinding tussen lichaam, geest en spiritualiteit. 

Wat kan je verwachten?

De strekkingen en massages werken in op de energiebanen (meridianen). Hierdoor ontspannen spieren en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Daarnaast krijg je, door de aandacht voor ademhaling tijdens de les, ook een rustige geest: lichaam en geest worden weer één. Do-In is een zachte bewegingsvom die voor iedereen geschikt is. Waar nodig geeft Lilian alternatieven.

LilianKluivers-happi body.jpg
Ervaring met Do In

Zelf kreeg ik les in Do-In en shiatsu van onder meer meester Kawada, opgeleid door de beroemde Tokujiro Namikoshi, Shizuto Masunaga en Tadashi Izawa.

 

Ook volgde ik een opleiding in macrobiotiek bij Anna Freedman, polsdiagnose bij Brechtje Sebrechts, en coaching bij Barada.

 

Do In met

Lilian Kluiver

Lilian Kluivers is auteur van verschillende boeken over Do-In, geeft Do-In lessen, een internationale Do-In opleiding Do-In Academy, consulten, en is moeder van een dochter.

“Mijn grote interesse is het zelfhelendvermogen van het lichaam en daarom ben ik al jaren gefascineerd door Do-In: simpele oefeningen die je levensenergie stromend houden, of weer in beweging brengen. Deze oefeningen combineer ik met de voedingsleer en levensstijl uit de Chinese geneeswijzen. 

Door middel van Do-In leer ik je in balans te leven en met de wijsheid uit de Chinese geneeswijzen een levensstijl te ontwikkelen en door te geven die balans, gezondheid, liefde, geluk en wijsheid geeft.”

Ik ben auteur van het boek Do-In, tao-yoga voor gezondheid en energie, de gelijknamige DVD. (Het boek is ook uitgegeven in het Engels) en Zwanger in Balans met Do-In yoga. 

IMG_5995.jpg
Praktische informatie

Series

Ik geef les in series. De prijs van €11 per les wordt doorberekend in deze series. Je krijgt korting als je je aanmeldt voor twee series, of twee lessen per week. Voor exacte lesdata en de series kijk je op www.liliankluivers.nl/agenda 

  • Woensdag 10:30-11:30

  • Woensdag 18:45-19:45: LES IS VOL VOOR SERIE 1

 

Meld je aan via dit formulier

1 keer per week les

10 lessen €110

20 lessen €200

 

2 keer per week les

20 lessen €200

40 lessen €390

5 ritten kaart: €65 – geldig voor 10 weken.

 

Proefles: €10 eenmalig, geldig voor wie een eerste les Do-In volgt bij Lilian Kluivers.

 

Instromen

Als je instroomt, betaal je uiteraard alleen voor de resterende lessen van de serie (€11 per les als je een keer per week les volgt; €10 per les als je twee keer per week les volgt).
 

IMG_5987.jpg
Screen Shot 2018-12-18 at 09.36.41.png
Please note: 
  • Our yoga studio is at the top floor, unfortunately there is no elevator.

  • Do In can be complementary to your treatment but can never replace medical care.

  • Please be on time: 15 minutes before class we welcome you downstairs. 

  • There is no ‘buzzer’ to open the door downstairs from within the yogastudio. We’re at the top floor (4 stairs) so please be on time (otherwise you’ll unfortunately will miss class).

  • Wear comfortable clothing in which you can move freely. It can be cold in the studio so we recommend bringing warm socks and a jumper. Yogamat, pillows and blankets will be provided. Feel free to bring your own yogamat. 

  • Do In Classes will be in Dutch.

CONTACT

LILIAN

Lilian:

Email: lilian@liliankluivers.nl
Telefoon: 06 13 75 15 95

CLASS

ADRESS

Raamsteeg 2

2311PS Leiden

The Netherlands

CONTACT

THE STUDIO

Thanks for sending you a message! We will get back to you as soon as we can. Have a great day!

looking forward to welcoming you!

bottom of page