top of page
IMG_5987
IMG_6007
IMG_5993

Raja

Yoga

met

Frank

in leiden,

netherlands

Voor wie is de les?

De yogales wordt gegeven volgens de klassieke yogatraditie. Elke
les van Frank bevordert de gezondheid. Zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel
en spiritueel. Raja yoga is de insteek. Vanuit die basis integreren we
stap voor stap de ziel van Yoga in ons leven.

Wat kan je verwachten?

Yoga en meditatie kunnen beoefend worden door iedereen. Het is een methode om ons lichaam en geest gezond en krachtig te maken en te houden. Een les van Frank bestaat uit meditatie, asana’s (oefeningen), pranayama (ademhalingsoefeningen) en er zal aandacht zijn voor de filosofie van Yoga. Door regelmatig de lessen te volgen, zal je lichaam flexibeler en krachtiger worden. Ontspanning, rust en welbevinden zullen toenemen. 

Door regelmatig ademhalingsoefeningen te doen, zal je beheersing krijgen over je adem en energie. Meditatie maakt het denken rustiger waardoor je concentratie en creativiteit zullen toenemen.

IMG_6063.jpg

Raya Yoga met

Frank van den Brink

Yoga en meditatie zijn onmisbare en vaste onderdelen in mijn leven geworden. Mijn kennis en jarenlange ervaring in Yoga en Meditatie wil ik graag met jou delen.

 

Vanaf mijn derde levensjaar heb ik geworsteld met mijn gezondheid. Goede periodes die spaarzaam waren wisselde zich af met vooral veel slechte periodes. Soms zelfs zo slecht dat ik op het randje van de dood leefde.

Rond mijn 18e verbeterde mijn gezondheid enigszins. Helaas had ik nog weinig energie en kracht en kon ik nog steeds niet of nauwelijks aan sport doen, maar vanuit de wil om energieker, fitter en gezonder te worden, besloot ik zelf op zoek te gaan naar andere vormen van genezing en heelwording. Yoga heeft mijn leven verlengd, verrijkt en verdiept.

Met dankbaarheid en liefde volg ik het pad van heelwording en bewustwording.

Mijn ervaring met yoga

In 2005 ontdekte ik Yoga. Bij o.a Ajita in Ilpendam, Pieter Scheffe in Lisse ben ik lessen gaan volgen. Om mijn kennis te verdiepen ben ik  de driejarige Yoga Docentenopleiding(RYS 500) gaan doen. Het diploma dat ik vervolgens behaalde is gecertificeerd door de Internationale Yoga Alliance

Na het behalen van de RYS 500 opleiding, ben ik de tweejarige meditatieopleiding gaan volgen. In 2016 behaalde ik het diploma hiervoor. Door het blijven volgen van cursussen en opleidingen in Yoga en Meditatie blijf ik me ontwikkelen en laat ik me inspireren. In 2018 ben ik cursussen gaan volgen bij Saswitha Opleidingsinstituut voor Wijsbegeerte en Yoga. In juni van dat jaar heb ik de cursus Anatomie/fysiologie en Yoga voltooid.

Cursussen en opleidingen in Healing Tao, T’ai Chi Chuan, Meditatie, NLP, Hypnotherapie en Fytotherapie vulde mijn kennis over het menselijke bestaan aan. Tevens kwam ik in contact met oosterse filosofie en oosterse geneeskunde. Door de opgedane  kennis en vooral ook ervaring kon ik weer genieten van het leven in al zijn aspecten. Ik kan het leven weer liefhebben en de dood niet meer vrezen.

IMG_5995.jpg
Praktische informatie

Aanmelden

Reserveer voor de lessen via: 0611364991 or yogaschool.leiden@gmail.com 

Er is een maximum van 8 deelnemers. 

Datum en tijden

Donderdag 20.15 - 21.45

Prices

  • Proefles €10

  • 2 proeflessen:  €15,-

  • Losse les: €13,50

  • 5 lessen:  €67,50-

  • 10 lessen:  €130,-
     

Lesgeld kan overgemaakt worden op:

NL 36 TRIO 0390 2238 91 tnv F van den Brink onder vermelding van Yogalessen.

 

Je kan op ieder moment instromen als de groepsgrootte dat toelaat. Je betaalt dan vanaf het moment dat je instroomt tot het einde van de serie.

 

Draag comfortabele kleding waarin je je vrij kan bewegen en het is fijn om een warme trui en sokken mee te nemen. Yogamat, kussens en dekentjes worden verzorgd (en een kopje thee). Voel je vrij om je eigen yogamat mee te nemen. 

 

Classes will be in Dutch. English: no problem.

IMG_5987.jpg
Stadsverlichting

Frank geeft zijn tijd ook vrijwillig voor Stadsverlichting, meditatie op de tweede zondag van de maand.

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving. Stadsverlichting is een initiatief van Kris & Tijn Touber.

Please note: 

-Our yoga studio is on the top floor, unfortunately, there is no elevator.

-Yoga can be complementary to your treatment but can never replace medical care.

-Please be on time: 15 minutes before class we welcome you downstairs. The door opens at 20.00, we walk upstairs at 20.05. class starts at 20.15

- There is no ‘buzzer’ to open the door downstairs from within the yoga studio. We’re at the top floor (4 stairs) so please be on time (otherwise you’ll, unfortunately, will miss class).

- Please do not hesitate to contact me if you would like any further information.

looking forward to welcoming you!

CONTACT

ME

Frank:

06 11364991

yogaschool.leiden@gmail.com

VISIT

US

Raamsteeg 2

2311PS Leiden

The Netherlands

TELL

US

Thanks for sending you a message! We will get back to you as soon as we can. Have a great day!

bottom of page