top of page
IMG_5987
IMG_6007
IMG_5993

Stress Relief Yoga met

Marlies

in leiden,

netherlands

Voor wie is de les?

Voor iedereen die stress, hoge werkdruk, spanningen in het lichaam en of geest ervaart of als je wil ervaren hoe het is om te leren ontspannen, loslaten en verzachten naar jezelf.

Wat kan je verwachten?

Ervaar jij stress, werkdruk of spanning in je lichaam of hoofd? Deze toegankelijke stress verminderende yogales van vijf kwartier zal je helpen in het verruimen van lichaam en geest. Ook zal je tijdens deze les leren hoe je in het dagelijkse leven stress of spanningsklachten kan reduceren. Een mooie combinatie van yin, yang en nidra yoga gecombineerd met ademhalingsoefeningen.

IMG_6209.PNG
Macka Yoga

Op 1 juli 2019 heeft zij de overstap gemaakt en is haar eigen yoga bedrijf Macka Yoga gestart. Macka Yoga ontwerpt op maat gemaakte vitaliteitsprogramma's voor bedrijven. Ook geeft Marlies yogales bij studio’s in de omgeving van Leiden en Noordwijk. Zij is opgeleid voor verschillende stijlen, waaronder: Yin, Nidra, Vinyasa, Restorative en Hatha. 

De lessen van Marlies zijn toegankelijk en gericht op de alignment (uitvoering) van de houding. Het leren luisteren naar jezelf en je lichaam en niet je ego of de omgeving om je heen. Verzacht naar jezelf, hou van je jezelf en je gehele zijn.

 

Stress Relief Yoga met

Marlies

In 2014 is Marlies in aanraking gekomen met yoga doordat ze rug- en schouderklachten had en fysio en acupunctuur hielpen haar niet. Yoga bracht ruimte in haar schouders, rug en geest. Yoga heeft voor een transformatie van en in haar lichaam gezorgd. In 2017 ging zij elke dag yoga beoefenen en wilde niet meer anders. 

In haar baan als HR professional kreeg zij de kans om een vitaliteitsprogramma op te zetten voor de medewerkers. Door de ervaring die zij had met yoga wist ze dat yoga een mooie toevoeging zou zijn voor het vitaliteitsprogramma. Zij is de opleiding tot yogadocent gaan volgen bij YogicLife in Leiden (200 RYT) en yogales gaan geven bij haar werkgever.

 

eee210c1-bff7-4127-9cc3-cada02f49411.JPG
Praktische informatie

De les wordt gegeven op dinsdag om 17.00 uur bij Sacred Trees Studio. We verzamelen tussen 16.50 uur en 16.55 uur voor de buitendeur van het pand, zodat de les echt kan beginnen om 17.00 uur. De deur heeft geen buzzer, dus als we eenmaal naar boven lopen om 16.55 uur kan je niet meer naar binnen, helaas. 

Je kan een losse les of een rittenkaart kopen via deze link
 
Er zijn 9 beschikbare plekken per les. Je kan je tot 15.00 uur kosteloos afmelden. Indien je later bent met afmelden zal deze les van je strippenkaart gehaald worden. We willen aanmoedigen dat iedereen die zich aanmeldt komt, en indien toch niet beschikbaar is zichzelf op tijd afmeldt zodat er voor iemand anders een plek vrijkomt. 

Prijzen
    •    Eenmalige proefles EUR 10,-
    •    Losse les EUR 11,-
    •    10 rittenkaart EUR 105,- (drie maanden geldig)
 
Studenten prijzen 20% korting 
Alleen beschikbaar op vertoon van je studentenpas
    •    Eenmalige proefles EUR 8,-
    •    Eenmalige les EUR 8,80
    •    10 rittenkaart EUR 84,- (drie maanden geldig)

IMG_5987.jpg
IMG_5570.jpg
Please note: 
  • Our yoga studio is on the top floor, unfortunately, there is no elevator.

  • Do In can be complementary to your treatment but can never replace medical care.

  • Please be on time: 15 minutes before class we welcome you downstairs. 

  • There is no ‘buzzer’ to open the door downstairs from within the yoga studio. We’re at the top floor (4 stairs) so please be on time (otherwise you’ll, unfortunately, will miss class).

  • Wear comfortable clothing in which you can move freely. It can be cold in the studio so we recommend bringing warm socks and a jumper. Yoga mat, pillows, and blankets will be provided. Feel free to bring your own yoga mat. 

  • Most Classes will be in Dutch.

CONTACT

MARLIES

Marlies:

Email: info@mackayoga.nl

CLASS

ADRESS

Raamsteeg 2

2311PS Leiden

The Netherlands

CONTACT

THE STUDIO

Thanks for sending you a message! We will get back to you as soon as we can. Have a great day!

looking forward to welcoming you!

bottom of page