za 17 okt.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Yoga Intensive met Tjitske Boogmans

Een yoga intensive/workshop is een langere verdiepingsles (met ruimte voor een thee pauze). Geschikt voor iedereen (ervaring niet nodig): om je bestaande yoga practice te verdiepen, als cadeau aan jezelf...een zondagochtend de tijd om te ontspannen.

Sorry! The class is full.
See other events
Yoga Intensive met Tjitske Boogmans

Time & Location

17 okt. 2020 09:30 – 13:00

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

YOGA-INTENSIVE

Let the light in ✨

*

Zaterdag 17 oktober

09.30-13.00 

(verzamelen voor de deur iets voor 09.30 * LET OP: er is geen buzzer en we zitten op de bovenste verdieping, graag op tijd komen🙏)

Sacred Trees Studio, Raamsteeg 2, Leiden

*

Een yoga intensive/workshop is een langere verdiepingsles (met ruimte voor een thee pauze). Geschikt voor iedereen (ervaring niet nodig): om je bestaande yoga practice te verdiepen, als cadeau aan jezelf...een zondagochtend de tijd om te ontspannen. Om nog dieper in stilte en in de houdingen te komen...en te blijven.

*

Thema: Let the light in☀️

Een intensive geeft je de tijd en ruimte om houdingen echt stap voor stap op te bouwen. Niet om perfectie na te streven maar om echt te kunnen voelen wat je tegen komt. Dat wat je tegenkomt te accepteren en transformeren. Te herkennen dat je licht bent - altijd geweest bent. In maart mag ik drie weken naar Tiruvanamallai (Arunachala berg en Ramana Maharsi ashram) en Auroville, India onder leiding van fantastisch fijne docent Ilona Nijman van Sai Mithra Amsterdam (transformatieve yoga, waar ik mijn opleiding heb gevolgd en heb mogen lesgeven). Opgedane energie én inspiratie vanuit India neem ik mee de intensive in. Nadruk op energie genererende asana’s, meditatie en zogenaamde detox-houdingen (oa twists).

*

Let the light in!☀️💫

*

Kosten €45,- (incl thee en lekkers;-) 

Opgeven via: boogmansyoga@gmail.com

Of whatsapp: 06-19282594

🙏

Share This Event