zo 03 nov.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Workshop Terug naar je basis

In het bekkengebied huist je gevoel van basisveiligheid en vertrouwen, het fundament; je basis. Verbinding met dit gebied maakt dat je in het moment kunt blijven, je rust kunt bewaren, je kunt ontspannen en overgeven aan de natuur. Jouw natuur.

Sorry! The class is full.
See other events
Workshop Terug naar je basis

Time & Location

03 nov. 2019 13:30 – 16:00

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

Veel vrouwen dragen bewust en onbewust oude emoties en pijn met zich mee en slaan dit op in de baarmoeder. Dit heeft invloed op hoe je denkt en je voelt en hoe je je gedraagt. Het heeft invloed op de mate waarin je je kunt ontspannen, de mate waarin je vertrouwt op jezelf, je lichaam en je omgeving. De manier waarop je relaties aangaat en onderhoudt. Het brein is erop gericht nieuwe pijn te voorkomen, waardoor je onbewust in een overlevingsstand komt. Hoe fijn zou het zijn als je (weer) op basis van liefde, ontspanning en vertrouwen kunt leven.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. 

Tijdens de workshop maken we op een zachte wijze verbinding met het bekkengebied. Via een heerlijke combinatie van yoga, reiki en meditatie waarbij we gebruik maken van geur en sound, stimuleer je het natuurlijk evenwicht in de baarmoeder en kom je weer in contact met jouw vitale levensenergie, creatieve en seksuele stroom. 

Nadine (www.bijnadine.nl) en Sietske (www.jadelune.nl) bundelen hun vrouwelijke krachten in deze unieke workshop. 

Nadine behandelt in haar massagepraktijk met aandacht-zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Een aanraking van het lichaam is zoveel meer dan alleen fysiek contact maken. Als “professioneel in de watten-legster” begeleidt ze mensen in yogalessen, reizen en workshops op verschillende manieren om de verbinding tussen hoofd en lijf te versterken. 

Sietske geeft cursussen, healings- en coachingstrajecten waarin het vinden van balans, het liefdevol verbinden met jezelf en het vertrouwen in natuur en eigen kracht centraal staan. De laatste jaren richt zij zich met name op het verbinden met de vrouwelijke natuur en balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf. Haar sessies kenmerken zich door liefdevolle aandacht, verbinding en aanwezigheid. Alles mag er zijn, je kunt ontspannen en loslaten, waardoor je kunt zijn wie je werkelijk bent. 

Datum, tijd en plaats:

Zondag 3 november van 13.30 tot 16.00

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden

Prijs: 

€ 49,-, inclusief thee en een kleine snack

Wat neem je mee: 

Trek kleding met laagjes aan en neem warme sokken en/of een sjaal mee zodat je tijdens de meditaties ook behaaglijk bent. Matjes, dekentjes en kussens zijn aanwezig om gemakkelijk te zitten of te liggen. 

Reserveren: 

Kijk op deze pagina voor meer informatie. 

Stuur een mailtje aan: welkom@bijnadine.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en factuur voor je deelname.

Share This Event