za 12 dec.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Wintervacht: laat je meenemen door een verhaal

Onder de naam 'wintervacht' komt verhalenverteller Leonie van der Plas verhalen vertellen uit verschillende tradities. Geschikt voor iedereen die zin heeft om lekker onder een dekentje weg te kruipen en zich mee te laten nemen door een verhaal.

Sorry! The class is full.
See other events
Wintervacht: laat je meenemen door een verhaal

Time & Location

12 dec. 2020 20:00 – 22:00 CET

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

Wintervacht ✨

De kortste dag van het jaar komt nu met forse stappen dichterbij. Op sommige dagen blijft het een beetje schemerig en misschien zou je liefst diep wegkruipen in je wintervacht. Van oudsher is dit een tijd van verhalen vertellen. Sacred Trees Spiritual Studios heeft een aantal zaterdagavonden met verhalenverteller Leonie van der Plas. Zij vertelt mythes en volksverhalen uit verschillende tradities, vooral uit koudere streken. 12 december is de tweede Wintervacht-avond uit een reeks van drie.

Leonie gebruikt bij het vertellen meestal een drum, en geeft een verhaal de tijd zodat je de kans krijgt om langzaam maar zeker door het verhaal te worden meegenomen. Ze is behalve verhalenverteller ook Afrikanist en kunstenaar.

Wintervacht~ 💫

12 december - ook vanavond vertelt Leonie weer twee verhalen. We beginnen op een eiland waar de wind altijd meedogenloos snijdt, daarna vertrekken we naar oneindig uitgestrekte wouden.... en komen we onszelf op onvermoede manieren tegen.

Iedere avond zal ik één of twee verhalen vertellen. We nemen de tijd, zodat je de verhalen rustig op je in kunt laten werken. Er is tussendoor pauze en er is thee en koffie. Neem je dekentje mee of een slaapzak, en dikke sokken. Maak het jezelf gemakkelijk, installeer je in een comfortabele stoel of op een yogamat op de vloer (lekker liggen!). Je kunt natuurlijk ook je eigen matrasje meenemen....

Zin om te komen luisteren? Reserveer via vanderplas.leonie@gmail.com

Als je meer wilt weten zie ook www.leonievanderplas.nl

En verder:

2 januari - ook op de tweede dag van het jaar vertelt Leonie weer twee verhalen.

Entree: 15 euro (incl. thee of koffie)

Aanvang: 20.00 uur (duur: ongeveer twee uur)

Nota bene: Het gebouw heeft geen lift, de trap naar boven heeft 50 treden.

Reserveren doe je door een bericht te sturen naar vanderplas.leonie@gmail.com

Corona-maatregelen

Op iedere vertelavond is er voor 8 personen plek. Daarom is reserveren noodzakelijk. Met in ons achterhoofd de gezondheid en het welzijn van iedere bezoeker, willen we je vragen om bij aankomst je handen goed te wassen en te allen tijde een afstand van 1,5 meter tot andere bezoekers te bewaren. Wij zorgen dat de ruimte regelmatig geventileerd wordt.

We willen je ook vragen om thuis te blijven bij verschijnselen, of als je kort geleden in aanraking bent geweest met iemand waarbij corona is vastgesteld. Als je me dit van tevoren laat weten, zal je kaartje geldig zijn voor een andere keer. Ook kun je natuurlijk je kaartje aan iemand anders doorschuiven of je geld terug krijgen.

🙏☀️

Share This Event