za 31 okt.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Wintervacht: laat je meenemen door een verhaal

Onder de naam 'wintervacht' komt verhalenverteller Leonie van der Plas verhalen vertellen uit verschillende tradities. Geschikt voor iedereen die zin heeft om lekker onder een dekentje weg te kruipen en zich mee te laten nemen door een verhaal.

Sorry! The class is full.
See other events
Wintervacht: laat je meenemen door een verhaal

Time & Location

31 okt. 2020 20:00 – 22:00 CET

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

Wintervacht ✨

De dagen verschuiven weer richting koud en donker. Sommigen van ons beginnen misschien te verlangen naar een wintervacht. Van oudsher een tijd van verhalen vertellen. Sacred Trees Spiritual Studios heeft een aantal zaterdagavonden met verhalenverteller Leonie van der Plas. Zij vertelt mythes en volksverhalen uit verschillende tradities, vooral uit koudere streken.

Ze gebruikt bij het vertellen meestal een drum, en geeft een verhaal de tijd zodat je de kans krijgt om langzaam maar zeker door het verhaal te worden meegenomen. Leonie is behalve verhalenverteller ook Afrikanist en kunstenaar.

Zin om te komen luisteren? Reserveer via vanderplas.leonie@gmail.com

Als je meer wilt weten zie ook www.leonievanderplas.nl

Wintervacht~ 💫

31 oktober - het is Halloween. En volle maan. Kortom, een avond als alle avonden... of... misschien toch met een dun griezelig randje?

En verder:

14 november - verhalen uit oneindige bossen, van uitgestrekte toendra's

12 december - misschien gaat het vanavond sneeuwen!

Iedere avond zal ik één of twee verhalen vertellen. We nemen de tijd, zodat je de verhalen rustig op je in kunt laten werken. Er is tussendoor pauze en er is thee en koffie.Neem je dekentje mee of een slaapzak, en dikke sokken. Maak het jezelf gemakkelijk, installeer je in een stoel of op een yogamat op de vloer (lekker liggen!). Je kunt natuurlijk ook je eigen matrasje meenemen....

Entree: 15 euro (incl. thee of koffie)

Aanvang: 20.00 uur (duur: ongeveer twee uur)

Nota bene: Het gebouw heeft geen lift, de trap naar boven heeft 50 treden.

Reserveren doe je door een bericht te sturen naar vanderplas.leonie@gmail.com

Corona-maatregelen

Op iedere vertelavond is er voor 8 personen plek. Daarom is reserveren noodzakelijk.

Met in ons achterhoofd de gezondheid en het welzijn van iedere bezoeker, willen we je vragen om bij aankomst je handen goed te wassen en te allen tijde een afstand van 1,5 meter te bewaren. De ruimte is heel hoog en 80m2, we kunnen dus makkelijk de afstand bewaren. 

En uiteraard vragen we je om thuis te blijven bij verschijnselen, of als je kort geleden in aanraking bent geweest met iemand waarbij corona is vastgesteld. Als je me dit van tevoren laat weten, zal je kaartje geldig zijn voor de volgende keer.

Wij zorgen dat de ruimte regelmatig geventileerd wordt.

🙏☀️

Share This Event