zo 08 sep.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Herfstverlichting bij de Waterlelie in de Leidse Hout

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Ook de ruimte van Sacred Trees Studio is beschikbaar voor deze gratis meditatie onder leiding van Frank.

Registration is Closed
See other events
Herfstverlichting bij de Waterlelie in de Leidse Hout

Time & Location

08 sep. 2019 19:30 – 20:30

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

De herfst is een tijd voor reflectie en stilte. In stilte voelen we ons weer verbonden – met onszelf, elkaar en het grote geheel. De eenheid achter de verscheidenheid wordt voelbaar. Op zondag 20 oktober uur laten we de stilte spreken. We komen samen en steken een kaars aan als symbool van het licht dat ons verbindt.

Op zondag 20 oktober organiseert Yogaschool Leiden in samenwerking met Sacred Trees Studio een speciale editie van de Stadsverlichting: de Herfstverlichting. De meditatie start om 19.30 en eindigt om 20.30. Wees welkom en nodig zoveel mogelijk mensen uit!

Deze uitnodiging gaat niet alleen uit naar mensen die gewend zijn om te mediteren, maar naar iedereen. Laten we met z’n allen samenkomen: jong, oud, rechts, links, rijk, dakloos, staatloos. Iedereen is welkom.

Als iedereen een kaarsje meeneemt laten we ons omringen door het licht. Het gevoel dat we willen uitstralen is te vangen in de woorden ‘harten zonder grenzen’. Zet je hart open en laat de liefde stromen.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit je netwerk uit. Dit is een unieke kans om een stap te zetten richting een samenleving van warmte, licht en liefde.

Stadsverlichting komt voort uit Stadsverlichting, een initiatief van Tijn Touber om steden in flow te brengen. Sinds Stadsverlichting in 2011 werd gelanceerd zijn er ruim 946 huiskamers die meedoen in 23 landen.  

Adres:  De Waterlelie in de Leidse Houten, Leiden kunnen wij onze harten met elkaar verbinden en de stilte in ons zelf laten uitwaaieren over de stad.

In stilte voelen we ons weer verbonden – met onszelf, elkaar en het grote geheel. De eenheid achter de verscheidenheid wordt voelbaar.

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Namaste,

Frank en Jacqui.

Meer info

Share This Event