vr 10 mei

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Geluk en hooggevoeligheid: de invloed van voeding en beweging.


Interactieve duo-lezing op 10 mei in Leiden 

In een informatieavond bundelen diëtiste Margot Bogaards en coach dr. Anke Weber Smit de krachten om de relatie tussen hooggevoeligheid, geluk, voeding en beweging te verklaren.

Sorry! The class is full.
See other events
Geluk en hooggevoeligheid: de invloed van voeding en beweging.

Time & Location

10 mei 2019 19:30 – 21:00

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

Geluk en hooggevoeligheid: de invloed van voeding en beweging.


Interactieve duo-lezing op 10 mei in Leiden 

In een informatieavond bundelen diëtiste Margot Bogaards en coach dr. Anke Weber Smit de krachten om de relatie tussen hooggevoeligheid, geluk, voeding en beweging te verklaren. Ze leggen uit hoe voeding en beweging je geluksgevoel biochemisch kunnen bepalen en geven tips hoe je zelf je stemming positief kunt beïnvloeden.

Gevoel voor beweging
Anke Weber Smit, bekend van het boek Ontdekkingsreis hoogsensitiviteit, is hooggevoeligheidsdeskundige en geeft veel voorlichting over dit onderwerp. Daarnaast coacht zij mensen die in hun kracht willen komen. Zij zal vertellen over de kwaliteiten en uitdagingen van hooggevoeligheid. Aan bod komen onder andere het verband tussen geluk, hooggevoeligheid en beweging. Ze legt uit waarom hooggevoelige personen baat hebben bij bewuste beweging en geeft praktische tips hoe je dit kunt aanpakken.

Eet je happy

Margot Bogaards ziet als diëtist veel mensen met …. Vaak geeft het aanpassen van de kwaliteit van de voeding al veel verlichting. In de lezing gaat Margot in op de relatie tussen hersenen en darmen, en in het bijzonder de rol van serotonine. Verder legt zij uit welke voedingsmiddelen klachten kunnen geven en hoe je dit kunt oplossen, bijvoorbeeld met ….

Het wordt een gevarieerde, informatieve en praktische avond!

Locatie: Raamsteeg 2, Leiden. 
Datum: vrijdag 10 mei 2019

Tijd: 19.30 -21.00 uur (19.15 uur aanwezig)


Prijs: €25,- inclusief thee en iets lekkers

Neem een vriend(in) mee en ontvang €2.50 p.p.!

Meer informatie: info@ankewebersmit.com

Aanmelden via de link hieronder

Share This Event