vr 27 dec.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Do In with Lilian

Do-In is een oude oosterse bewegingsvorm en nauw verwant aan geneeswijzen zoals shiatsu en acupunctuur. Do-In stimuleert je je lichaam goed te voelen, bevordert de gezondheid en geeft verbinding tussen lichaam, geest en spiritualiteit.

Registration is Closed
See other events
Do In with Lilian

Time & Location

27 dec. 2019 19:00

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

Lilian Kluivers is auteur van verschillende boeken over Do-In, geeft Do-In lessen, een internationale Do-In opleiding Do-In Academy, consulten, en is moeder van een dochter.

“Mijn grote interesse is het zelfhelendvermogen van het lichaam en daarom ben ik al jaren gefascineerd door Do-In: simpele oefeningen die je levensenergie stromend houden, of weer in beweging brengen. Deze oefeningen combineer ik met de voedingsleer en levensstijl uit de Chinese geneeswijzen.

Door middel van Do-In leer ik je in balans te leven en met de wijsheid uit de Chinese geneeswijzen een levensstijl te ontwikkelen en door te geven die balans, gezondheid, liefde, geluk en wijsheid geeft.”

Ik ben auteur van het boek Do-In, tao-yoga voor gezondheid en energie, de gelijknamige DVD. (Het boek is ook uitgegeven in het Engels) en Zwanger in Balans met Do-In yoga.

Share This Event