vr 06 dec.

|

Sacred Trees Spiritual Studio

Deep Relax Sound Journey

Laat je meevoeren op een helende en diep ontspannen reis met klanken en stilte, waarbij je je in anderhalf uur compleet opgeladen en uitgerust voelt. De helende werking van de trillingen van de instrumenten brengen jouw lichaam in balans en lossen blokkades op.

Sorry! The class is full.
See other events
Deep Relax Sound Journey

Time & Location

06 dec. 2019 19:30 – 21:00

Sacred Trees Spiritual Studio, Raamsteeg 2, Leiden, Netherlands

About The Event

Sluit 2019 ontspannen af en laat de decemberdrukte lekker achter je op 6 december 2019. Wies Frijters organiseert een DEEP RELAX SOUNDJOURNEY bij Sacred Trees Spiritual Studio in Leiden.  

Laat je meevoeren op een helende en diep ontspannen reis met klanken en stilte, waarbij je je in anderhalf uur compleet opgeladen en uitgerust voelt. De helende werking van de trillingen van de instrumenten brengen jouw lichaam in balans en lossen blokkades op. Het voelt als thuiskomen, uit het hoofd in je eigen lichaam. 

Wies is net terug uit Bali waar ze zich voor 10 maanden heeft ondergedompeld in oa. soundhealing en haar 'inner voice' weer heeft gevonden. In haar unieke soundsessies maakt ze gebruik van een speciale structuur en opbouw. We warmen op met fijne ademhalingsoefeningen, stemoefeningen en een mantra. Vervolgens mag jij lekker gaan liggen en je ogen sluiten, de vibraties van de instrumenten en jouw lichaam doen de rest.  

Wies bespeelt diverse instrumenten gekoppeld aan de chakra's en de natuurelementen. Denk hierbij aan oa: de drum, happydrum, water- en natuurgeluiden met kleine instrumentjes, de rainstick en oceandrum. Ze vult de soundjourney verder aan met haar gitaar, klankschalen, koshi chime, belletjes en haar stemgeluid zal deze ontspannen reis ondersteunen. 

In deze drukke tijd van het jaar is deze avond speciaal voor jou. Een unieke kans om af te reizen naar mooie plekken in de natuur en diep in jezelf zodat je er weer helemaal opgeladen kunt zijn voor jezelf en je omgeving. 

DATUM EN TIJD: 6 december 2019 19:30 - 21:00 uur 

LOCATIE: Sacred Trees Spiritual Studio  Raamsteeg 2 2311 PS Leiden 

INVESTERING:  € 20,- Graag opgeven via Wies Frijters.  (Zie onderstaand voor contactgegevens) Je krijgt dan een betaallink en pas als de betaling binnen is, is je aanmelding definitief. 

PRAKTISCH: Er zijn yogamatjes en dekens aanwezig, maar neem vooral extra kussentjes, dekens, een extra matje, warme sokken of een oogmasker mee om het voor jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Houdt er rekening mee dat het een grote ruimte is en het dus wat koud kan zijn.  

We vragen je om minstens 10 minuten van te voren in stilte aanwezig te zijn, zodat je de tijd hebt te gronden en te installeren. We sluiten deze avond af met een kop thee en wat lekkers. 

MEER INFORMATIE: Voor aanmelden, vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Wies Frijters. Stuur dan een PM via haar instagram- of facebookpagina. 

www.instagram.com/wies.frijters 

www.facebook.com/wiesfrijters

Share This Event